Announcement

Collapse
No announcement yet.

commercial diver !?

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • commercial diver !?

  salutare
  ma poate ajuta cineva cu niste informatii?
  momentan sunt la stadiu de Dive Master (PADI) dar m.ar interesa sa trec la profesionisti la Commercial Diving as vrea sa stiu toate informatiile legate de acest subiect ( vizite medicale , preturi , locurile unde sa fac cursurile)
  Lucrez la o "pescarie " in Cipru ca scafandru de aproximativ 1 an unde fac cel putin o scufundare pe zi 6 sile pe sapt la o adancime max de 30 m .


  multumesc anticipat
  valeanu.ciprian@gmail.com

 • #2
  Salutare,

  Exista pe aici pe forum niste discutii legate de cursurile necesare pentru a deveni scafandru comercial. Oricum, ca idee, cauta sa fie cursuri recunoscute IMCA si astfel vei avea portile deschise oriunde in lume (nu uita ca si acolo sunt 'jde de cursuri si specializari!).

  ps: ca scafandru PADI DM nu ai nici o autorizare, certificare sau asigurare pentru scufundarile "profesionale" pe care le faci la acea "pescarie". Este ilegal si o faci pe barba ta!

  Ape linistite!

  Comment


  • #3
   Sunt constient de asta , este un risc pe care mi.l asum , dar ilegal nu este . Multumesc pt ajutor

   Comment


   • #4
    Slava Domnului, inca poti face aproape ce vrei pe sub apa fara ca asta sa fie ilegal. Lumea confunda ilegalul cu nereglementatul legalceea ce este alta mancare de peste. Nu este impotriva legii sa te scufunzi fara nici o atestare. De retinut: PADI sau NAUI nu sunt atestate recunoscute de vreun stat si nici repudiate; d.p.d.v. legal ele nu exista. Poti sa faci 7000 de cursuri si sa te acoperi cu diplome date de ONG-uri d-astea, oricum nu au nicio valoare in fata legii - nu ti le cere nimeni.

    Comment


    • #5
     Apropo daca cineva are chef de scufundari prin Cipru sa ma contacteze si ii pot ajuta

     Comment


     • #6
      People love to swim and they are enjoying seeing what is having in the sea. Commercial swimmer are have assignment service provider to go in to the sea and enjoying a lot by his profession.

      Comment

      What's Going On

      Collapse

      There is currently 1 user online. 0 members and 1 guests.

      Most users ever online was 78 at 22:24 on 29-03-19.

      No user is online now.
      Working...
      X