Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cursuri Freediving 2012

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Cursuri Freediving 2012

  Si in 2012 vom continua cursurile de freediving pentru nivelul introductiv si intermediar sub certificare AIDA, cea mai importanta organizatie internationala de profil din lume.

  Am postat separat informatii utile despre ce este Asociatia Internationala pentru Dezvoltarea Apneei (AIDA), discipline si sistem educational aici

  http://www.scubaboard.ro/forum/showp...34&postcount=3


  Totul se recicleaza, nu se pierde nimic asa ca folosesc informatia dintr-un subiect anterior, pe 2011, insa cu actualizare!

  Sistemul de certificare AIDA Freediver:
  - nivelul AIDA* (AIDA 1 STEA) pentru începătorii fără cunoştinţe despre apnee. Adresat celor care doresc să încerce pentru prima dată scufundările libere. Un curs excelent pentru „curioşii” care nu cunosc lumea subacvatică.
  - nivel începători AIDA ** (AIDA 2 STELE) pentru începătorii familiarizaţi cu scufundările fie în scuba ori snorkel şi care doresc să-şi însuşească cunostinţele de bază pentru scufundările libere în condiţii de siguranţă. Un curs excelent pentru pasionaţii de sporturi subacvatice nu doar apneisti la început de drum;
  - nivel intermediar AIDA *** (AIDA 3 STELE) pentru freediveri cu experienţă de bază care au deja nivelul AIDA ** (sau echivalent) şi doresc să aprofundeze atât teoretic cât si practic adâncimile freediving-ului. Un curs pentru pasionaţii de apnee care vor sa îşi folosească cunoştintele într-un mod regulat la adâncimi la limita recreationalului si chiar...sub aceasta (25-30m);

  Cursurile au trei componente majore:
  - sesiuni teoretice
  - sesiuni bazin
  - sesiuni apa deschisa

  Materiale de curs vor fi puse la dispozitia participantilor, in limba romana. De altfel, tot cursul este facut in limba romana (sau engleza, la cerere)
  Cerintele si standardele minime de participare sunt disponibile la cerere. Pentru inscriere un certificat medical NU este absolut necesar insa il recomand cu caldura.


  Curs AIDA * Freediver - organizat doar la cerere, pentru incepatorii cu adevarat...incepatori!


  Curs AIDA ** Freediver
  Perioada: iulie - august 2012
  Locatie: - sesiunile de teorie si bazin in Bucuresti; sesiunile de adancime vor avea loc in luna august 2012 la Marea Neagra intr-un weekend prelungit (15-19 august). Sesiunile de bazin si teorie, vor fi stabilite exact in functie de programul participantilor, fie seara in cursul saptamanii, ori in weekend.
  Numar participanti: numarul maxim per grup este de 4-6 participanti, minim 2 ca sa aiba si valoare ca experienta reciproca cu un alt cursant. Daca vor fi mai multi doritori, vom organiza mai multe sesiuni.
  Echipament: masca de scufundari si labe (nu sunt necesare labe speciale de freediving). Pentru Marea Neagra, o sa fie necesar si un costum de neopren si centura cu greutati, daca nu aveti, vom putea inchiria.
  Pret: 499 RON, inclusiv taxa de certificare pentru AIDA international.

  Curs AIDA *** Freediver - acest curs se poate face doar dupa sau combinat cu cursul AIDA ** Freediver si numai dupa indeplinirea cerintelor minime (examen si abilitati) de la nivelul anterior de 2 stele.
  Perioada: iulie - august 2012
  Locatie: - esiunile de teorie si bazin in Bucuresti; sesiunile de adancime vor avea loc in luna august 2012 la Marea Neagra intr-un weekend prelungit (15-19 august). Sesiunile de bazin si teorie, vor fi stabilite exact in functie de programul participantilor, fie seara in cursul saptamanii, ori in weekend.
  Numar participanti: numarul maxim per grup este de 4-6 participanti, minim 2 ca sa aiba si valoare ca experienta reciproca cu un alt cursant. Daca vor fi mai multi doritori, vom organiza mai multe sesiuni.
  Echipament: masca de scufundari si labe (SUNT necesare labe speciale de freediving). Pentru Marea Neagra o sa fie necesar si un costum de neopren si centura cu greutati, daca nu aveti, vom putea inchiria.
  Pret: 499 RON nclusiv taxa de certificare pentru AIDA international.


  Pentru inscrieri va rog sa imi trimiteti mesaj privat pentru a discuta detaliile, fie aici ori pe adresa sergiu.serban@freedivingromania.ro

  Ape limpezi si mult aer curat!

  Sergiu
  Instructor AIDA

What's Going On

Collapse

There is currently 1 user online. 0 members and 1 guests.

Most users ever online was 528 at 11:14 on 03-09-19.

No user is online now.
Working...
X